Reklamacija in vračilo blaga


14 dneh od datuma nakupa imate pravico do odstopa od spletne nakupne pogodbe. Z produktom , ki ga vračate, priložite pisno izjavo ali jo pošljete elektronski pošti. Stroške vračila blaga podjetju Zelena gradnja d.o.o. morate pokriti sami. Blago morate poslati nazaj v 14 dneh po tem, ko ste nas obvestili, da odstopate od pogodbe. Za plačilo stroškov vračila blaga v obdobju za premislek je odgovoren kupec.

Opozorilo!

Opozarjamo, da prejetega blaga, za katerega ste se odločili, da ga boste vrnili, ne smete uporabljati. Pravica do odstopa od pogodbe velja samo za pregled blaga, kot bi to storili v trgovini. To ni pravica do 14-dnevne brezplačne uporabe izdelka!

Kupec je pri vročitvi blaga dolžen pregledati vsebino pošiljke ter vse dele, ki so našteti v specifikaciji proizvajalca. Prosimo, da nas o kakršnih koli pomanjkljivostih ali poškodb čimprej obvestite.

V primeru, da blaga ne boste prejeli v dogovorjenem roku, prosimo, da nas čimprej obvestite po e-pošti na naslov info@zelena-gradnja.si ali po telefonu na +385 95 330 3930.

Prosimo, da nam v primeru reklamacije pošljete e-pošto na naslov info@zelena-gradnja.si vključno s slednjimi podatki:

  • Številka ponudbe, ki ste jo dobili po e-pošti
  • Ulica v katero naj bi bilo blago dostavljeno
  • Termin dostave
  • Popis manjkajočih predmetov ali
  • Vaš Kontakt telefon

V primeru, da ni mogoče dostaviti blaga, Zelena gradnja d.o.o. bo nadomestila stroške vračila in vrednosti blaga, ki ga več ni mogoče dostaviti. Na vaš ugovor bomo odgovorili v pisni obliki najdlje 15 dni od dne sprejema ugovora.

V primeru vračila blaga, ki ni posledica napake trgovca, vse manipulativne stroške nadomešča kupec.

X