Ovčja volna

OPTIMAL Toplotna izolacija iz ovčje volne

OPTIMAL, večnamenska toplotna izolacija iz ovčje volne brez biocidov, gostote 18 kg/m3, se uporablja za izolacijo strehe, stropa, prostora med špirovci, izolacijo notranje stene, tal, zunanje stene debeline do 140 mm. Narejena je iz 100% trajnostne, naravne ovčje volne brez dodatnih lepil ali aditivov, v obliki mehkih zvitkov. Odlične absorbcijske, akustične in toplotne lastnosti.

PREMIUM Toplotna izolacija iz ovčje volne

PREMIUM, toplotna izolacija iz ovčje volne brez biocidov, debeline 80 – 300 mm, gostote 20 kg/m3, se uporablja za izolacijo strehe, stropa, prostora med špirovci, izolacijo notranje in zunanje stene in tal. Zaradi posebnega načina tkanja je primerna za večjo debelino izolacije. Narejena je iz 100% trajnostne, naravne ovčje volne, v obliki mehkih zvitkov.

BLOCK Toplotna izolacija iz ovčje volne

BLOCK, toplotna izolacija iz ovčje volne brez biocidov, gostote 14 kg/m3, se uporablja za izolacijo tal, stropov in strehe. Zaradi svojih odličnih zvočnih in toplotnih lastnosti ter debeline do 160 mm je posebej primerna za izolacijo tal in stropov. Narejena je iz 100% trajnostne, naravne ovčje volne brez dodatnih lepil ali aditivov, v obliki mehkih zvitkov.

KLEMMFILC Toplotna izolacija iz ovčje volne

KLEMMFILC, toplotna izolacija iz ovčje volne brez biocidov, debeline od 30 do 80 mm, gostote 30 kg/m3, je zaradi svojih odličnih izolacijskih lastnosti bila prvotno uporabljena kot zvočna izolacija pri izolaciji sten, stropov, predelnih sten in instalacijskih kanalov. Idealna in enostavna montaža na strop. Narejena je iz 100% trajnostne, naravne ovčje volne, v obliki mehkih zvitkov.

Zvočna izolacija iz ovčje volne proti udarneg zvoka

Zvočna izolacija iz ovčje volne brez biocidov, gostote 100 kg/m3, se zaradi odlične izolacije udarnega zvoka in vibracij (pod laminatom, linolejem, parketom, lesenimi tlemi) uporablja pod plavajočim dnom. Zmanjša udarni zvok hoje za 50%, deluje pa tudi v kombinaciji s talnim ogrevanjem. Narejenaje iz 100% trajnostne, naravne ovčje volne brez dodatnih lepil ali aditivov. Izdelana je v obliki zvitka, izolacija pa je na eni strani obložena s kartonskim papirjem.

X