O podjetju

Zelena gradnja d.o.o. je ustanovljeno leta 2013 kot majhno družinsko podjetje in se razvija v dve smeri: projektna pisarna in distributer ekološkega gradbenega materiala.

Danes v projektni skupini imamo arhitekta, gradbenega inženirja, statičnega inženirja in dva arhitekta. Uspešno in dolgoročno sodelujemo z drugimi strokovnjaki, ki so potrebni za idejno, glavno in izvajalno fazo gradbenega projekta (geodezija, strojništvo, elektrotehnika, vodovod in kanalizacija, geomehanika / po potrebi …).
Izkušnje smo pridobili skozi številne projekte nove gradnje in prenove družinskih in poslovnih stavb, s poudarkom na uporabi sodobnih tehničnih rešitev, obnovljivih virov energije in doseganju optimalne energetske učinkovitosti po vsej Hrvaški. Oglejte si naš seznam referenčnih objektov.

Na Hrvaškem smo najprej konsolidirali ponudbo certificiranih ekoloških gradbenih materialov, izvedli številna predavanja in predstavitve ter izobraževali številne investitorje, kupce in strokovnjake o trajnostnih materialih, ki jih ponujamo, predvsem na gradbenih sejmih. V prodajni ekipi imamo zaposlene tudi tri ekonomske strokovnjakinje, ki s pomočjo naših inženirjev iščejo najboljše tehnične in logistične rešitve za vas in vaše potrebe.

Prostor v katerem delamo in v katerem živimo nam zagotavlja enako spodbudo, kolikor je sami dajemo.

 

Naj bo tudi vaš prostor zelen.

 

                    KONTAKT:                                                           Prodaja, marketing                                                            

                    info@zelena-gradnja.si                                           

                   +385 95 330 3930                                                 Aleksandra Kovačić, aleksandra@zelena-gradnja.hr                                      

X