Najpogostejša vprašanja

1. Kako naj vem, če bom kaj prihranil z uporabo debelejše izolacije in kakšna je razlika med 10 cm in 15 cm izolacijo?

Debelost izolacije se priporoča glede na trenutno stanje vašega objekta ter na tisto kar si sami želite. Da bi se prepričali, najboljše je narediti oceno prihranka toplotne energije, ki jo opravimo tako, da pridemo do vas ter snemamo objekt, ki si želite izolirati. Ko bo ocena narejena, lahko boste sprejeli najboljšo odločitev v skladu z vašimi možnostmi.
Ko so vsi parametri vašega objekta v našem računalniškem sistemu, lahko naredimo naknadno oceno in predlagamo naslednja vlaganja v vse sisteme za ogrevanje / hlajenje (npr. po vgradnji toplotne izolacije radi bi spremenili lesene dele hiše).

2. Nisem prepričan/prepričana kakšno izolacijo naj postavim ter kaj bi bilo najboljše?

Če niste prepričani katero izolacijo izbrati lahko nas vprašate za nasvet. Zelo je pomembno poznati način vgradnje izolacije, uporabo določene izolacije ter kar je najpomembnejše – proces vgradnje. Na ta način bomo preprečili naknadno nastajanje kondenzacije/vlage/plesni ter zagotovili trajnost in maksimalno uporabnost materiala.

3. Kateri rok za dostavo je treba upoštevati in zakaj ni omenjena cena dostave?

Sodelujemo z nekaj podjetij, ki se ukvarjajo z dostavo gradbeniškega materiala. Cena dostave je odvisna od količine in teže blaga ter jo ni mogoče izračunati vnaprej. Vso naročeno in vplačano blago bo dostavljeno v roku 15 delovnih dni od dne naročila. V nasprotnem bomo vas kontaktirali po telefonu, ki ste nam ga pustili ko ste poslali vprašanje, ter vam ponudili alternativno možnost.

4. Lahko sam/sama prevzamem material?

Seveda. Po naročilu blaga nam po e-pošti sporočite kdaj bi radi prevzeli blago in vam bomo takoj po plačanju odgovorili na katerem se naslovu blago nahaja. Če imate še kakšno vprašanje ali pomislek lahko nas kontaktirate tudi po telefonu vsak delovni dan od 8-16 ur na +385 95 330 3930.

Zelena gradnja – Naj bo tudi vaš prostor zelen s pomočjo najkakovostnejšega eko gradbeniškega materiala!

X