Izjava o privatnosti

IZJAVA O ZAŠČITI PRIVATNOSTI, PIŠKOTKIH TER ZBIRANJU IN UPORABI OSEBNIH PODATKOV

 

Podjetje Zelena gradnja d.o.o. zbira in obdeluje osebne podatke uporabnikov njihovih storitev, pri čemer je posebna pozornost namenjena njihovi ustrezni zaščiti, da bi upravičili in ohranili vaše zaupanje.

Osebni podatki so vsi podatki o vam kot fizični osebi, na podlagi katerih se lahko utrdi vaša identiteta. Ta izjava vsebuje podrobne informacije zakaj in na kakšen način Zelena gradnja d.o.o. zbira in obdeluje vaše osebne podatke, pod kakšnimi pogoji in okoliščinami, ter do katerih pravic ste upravičeni glede na vaše osebne podatke.

Prosimo, pozorno preberite to izjavo, da bi se seznanili z vsemi pomembnimi informacijami glede obavnave vaših osebnih podatkov in da se v celoti zavedate pravic, do katerih ste upravičeni v skladu z veljavnimi nacionalnimi in evropskimi predpisi.

Vaše podatke zbiramo in uporabljamo za obdelavo vašega naročila, pošiljanje promocijskih materialov, izboljšanje odnosov s strankami in zagotavljanje čim boljše storitve. To lahko vključuje tudi svetovanje o naših ali partnerskih izdelkih in storitvah, ter druge možnosti, za katere menimo, da vas zanimajo.

Da bi vam zagotovili najboljše storitve, je možno, da bomo informacije, ki ste nam jih posredovali po spletnih straneh, uporabljali skupaj s podatki iz drugih virov.

Po potrebi bomo potrebne osebne podatke poslali našim poslovnim partnerjem, da bi lahko izvedli dostavo vašega naročila.

Včasih lahko pomagamo podjetju, ki ni poslovni partner podjetja Zelena gradnja d.o.o., na način, da vam ponudimo njihove izdelke ali storitve. V takih okoliščinah marketinški materiali vsebujejo tudi navodila, kako lahko zavržete prejemanje takšnih informacij v prihodnosti.

 

WEB PIŠOTKI (Cookies)

Piškotki med obiskom naše spletne strani samodejno zbirajo osebne podatke. To so majhni deli kode, ki jo vaš brskalnik samodejno izvede in so potrebni za pravilno prikazovanje vsebine strani na vseh napravah. Piškotki na primer shranijo vaše uporabniške nastavitve kot so želeni jezik uporabe, ali pa jih lahko uporabite za shranjevanje podatkov o registraciji na spletni strani, tako da jih uporabniki pri naslednjem obisku strani ne bodo morali ponovno vpisovati.
Poleg tega lahko shranite osebne podatke, kot je vaše ime ali e-naslov, vendar je pomembno, da se te informacije lahko shranijo samo, če vi to omogočite. Nobena spletna stran nima dostopa do informacij, ki jih niste posredovali, in nimajo dostopa do drugih datotek v vašem računalniku.

Zelena gradnja d.o.o. uporablja standardne spletne piškotke, katerih glavni namen je zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Poleg standardnih piškotkov uporabljamo tudi piškotke Google Analytics, ki spremljajo vaše obnašanje na strani. Ti piškotki shranjujejo informacije o tem, kako obiskovalci uporabljajo spletne strani, vključno s številom prikazanih strani, od kod prihajajo obiskovalci in številom obiskov, da bi poenostavili uporabo naših spletnih mest in vam zagotovili najboljšo izkušnjo. Več informacij lahko najdete na https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.
Piškotke lahko odstranite tako, da v brskalniku izberete funkcijo ‘Pomoč’ ali poiščete rešitev na spletnih straneh proizvajalca brskalnika.
Dodatne informacije o web piškotkih, njihovem namenu in kako jih lahko odstranite iz najpogostejših brskalnikov, lahko najdete na https://www.aboutcookies.org.uk/

VAŠE PRAVICE

V vsakem trenutku z nami lahko kontaktirate zaradi:

  • DOSTOPA do vseh osebnih podatkov, ki jih je Zelena gradnja d.o.o. zbrala o Vas,
  • POPRAVLJANJA osebnih podatkov, ki jih Zelena gradnja d.o.o. ima o Vas,
  • BRISANJA do vseh osebnih podatkov, ki jih je Zelena gradnja d.o.o. zbrala o Vas,
  • OMEJEVANJA obdelave Vaših osebnih podatkov od strani Zelena gradnja d.o.o.,
  • UGOVORA na obdelavo Vaših osebnih podatkov od strani Zelena gradnja d.o.o., ali
  • ZAHTEVE za vašimi osebnimi podatki, ki jih Zelena gradnja d.o.o. ima, z namenom posredovanja tretji strani.

Če bi radi izkoristili katero koli izmed omenjenih pravic ali imate kakršno koli vprašanje glede zbiranja, obdelave in shranjevanja osebnih podatkov od strani Zelena gradnja d.o.o., lahko:

Nas povprašate po našem kontaktnem obrazcu na spletni strani ali
pošljete e-pošto na info@zelena-gradnja.si ali
pošljete zahtevo na naslov Zelena gradnja d.o.o., Koprivnička 6, 42000 Varaždin, Hrvatska

Kot kupec / uporabnik se strinjate, da vas Zelena gradnja d.o.o. lahko kontaktira pisno, po telefonu ali po e-pošti, in vam posreduje obvestilne materiale o prednostih in novostih v naši ponudbi.
Pridržujemo si pravico do razkritja vaših osebnih podatkov, kadar to zahtevajo organi kazenskega pregona Republike Hrvaške za preiskovalne ukrepe na podlagi veljavnega sodnega naloga ali v primerih, ko moramo zaščititi svoje pravice ali premoženje.
Vse informacije o strankah/uporabnikih se strogo hranijo in so na voljo samo tistim zaposlenim, ki jih rabijo za poslovanje. Vsi zaposleni v Zelena gradnja d.o.o. in poslovni partnerji so odgovorni za spoštovanje načel zaščite zasebnosti.

Če mislite, da naša obdelava vaših osebnih podatkov ni legitimna, v vsakem trenutku lahko vložite ugovor neposredno pri pristojnem nadzornem organu, zlasti v državi EU, v kateri imate prebivališče, delovno mesto ali se je zgodila domnevna kršitev. Na Hrvaškem je pristojen nadzorni organ: AGENCIJA ZA ZAŠČITO OSEBNIH PODATKOV (AZOP), Martićeva 14, 10000 Zagreb, telefon: +385 1 4609 000, e-mail: azop@azop.hr, web: https://www.azop.hr

X