Dostava izdelka

Zelena gradnja d.o.o. se obvezuje, da bo dostavila vse naročene izdelke v roku glede na ponudbo, ki ste jo sprejeli po e-pošti. V primeru da Zelena gradnja d.o.o. ne bo mogla dostaviti katerega koli izmed naročenih izdelkov, kontaktirala bo kupca blaga po telefonu ali e-pošti glede naročila nadomestnega izdelka ali odpovedi naročenega izdelka. Vsi ostali naročeni izdelki bodo dostavljeni.

Dostava blaga ni vračunana v maloprodajno ceno izdelka. Ceno dostave blaga izračunamo glede na težo, prostornino in kilometražo dostave. Blago se dostavlja iz Varaždina, Hrvaška.

Za naročeno in plačano blago kupec lahko organizira lasten prevoz. Naslov skladišča, v katerem se nahaja blago in termin za prevzem blaga lahko dogovori po e-pošti info@zelena-gradnja.si

Vsi predmeti bodo zapakirani in na ta način zavarovani pred kakršnimi koli poškodbami med prevozom. Del blaga je zapakiral proizvajalec in se nahaja na paletah, čigava velikost ustreza izdelku.

Vsak kupec je pri prevzemu dolžen pregledati blago in mogoče poškodbe  prijaviti osebi, ki je dostavila blago, oziroma zavrniti poškodovane izdelke. Kupec je pri prevzemu blaga obvezen podpisati odpravnico, ki jo služba za dostavo šteje kot potrdilo o prevzemu.

Kupec prevzema dostavljeno blago na vhodu v stanovanjski/poslovni objekt. Dostavljalec je dolžen dostaviti blago do vhoda v stanovanjski/poslovni objekt, oziroma do mesta, ki je dostopno dostavnemu vozilu, ampak ni dolžen nositi blago na nadstropje, na katerem se kupec nahaja.

Dostavljalec bo dobil številko vašega mobilnega telefona, ki ste nam ga pustili med naročilom, tako da bomo prepričani, da bo blago zagotovo prišlo na vaš naslov ko boste doma.

Rok za odpoved naročila je 8 dni.​

Zelena gradnja – Naj bo tudi vaš prostor zelen s pomočjo najkakovostnejšega eko gradbeniškega materiala!

X